Един от най-резултатните футболисти на Спартак и най-резултатният защитник - Мартин Паскалев,

...
Един от най-резултатните футболисти на Спартак и най-резултатният защитник - Мартин Паскалев,
Коментари Харесай

Мартин Паскалев: Има интерес към мен от други отбори

Един от най-резултатните футболисти на Спартак и най-резултатният защитник - Мартин Паскалев, призна, че към него има интерес от други отбори, само че не пожела да разяснява дали измежду тях е и клуб от елита.

Ето какво съобщи Паскалев за Дарик радио и dsport.bg:

" Имам 7 осъществени гола досега. 4 осъществих с глава, останалите са с крайник. Най-много асистенции имам от крилото Венцислав Гурков. С футбол започнах да се занимавам в школата на родния ми Свиленград. След това прекосих в школата на ЦСКА -София до 14-годишна възраст. После прекосих в Локомотив Пд, където прекарах 3 хубави години. Тренирах с мъжкия тим, като  записах и дебют в А група. В Спартак ме докара някогашният треньор на " соколите " господин Георгиу, който ми беше ментор в Локото по-рано и с него се познавахме сносно. 

В школата на ЦСКА бях нападател, а по-късно по този начин се случи, че се наложи да заиграя и като централен бранител. Амбициите ми са съществени. Искам да играя на огромно равнище и мисля, че ще съумея. Има интерес към мен от други отбори. Има един месец, през който ще помисля и ще реша дали да мина в различен клуб. 

Сега се прибирам у дома при фамилията си и ще прекарам зимната почивка вкъщи. Първата подготовка на Спартак от зимната подготовка е на 5-и януари. От непознатите тимове обичан ми е Манчестър Сити, одобрявам техния жанр на игра. От централните бранители одобрявам Серхио Рамос. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР